Za ugostiteljstvo

Ultra food nudi široku paletu proizvoda posebno prilagođenih za ugostiteljske usluge. Prihvaćanjem kebaba na području brze prehrane kebab se približio mnogim kupcima. S našim kebab proizvodima možete proširiti ponudu i svojim kupcima ponuditi mnoštvo ukusnih kebab proizvoda.

Pileći kebab – narezan i pečen na roštilju (veliko pakiranje)

Pileći kebab – narezan i pečen na roštilju (veliko pakiranje)

Upotrebljava se kao osnova za izradu finalnih kebab proizvoda u većim količinama. Dovoljno ga je samo podgrijati i u nekoliko minuta i izvrstan specijalitet je spreman za konzumaciju . Pileći kebab najbolje kvalitete možete upotrijebiti po želji; kao nadjev za pizze, tortilje i sendviče …ili kombinirati na tanjuru sa slasnim prilozima i preljevima.
Goveđi kebab – gluten free –narezan i pečen na roštilju (veliko pakiranje)

Goveđi kebab – gluten free –narezan i pečen na roštilju (veliko pakiranje)

Pripremljeni proizvod koji je dovoljno samo podgrijati. Oduševljava originalnom aromom i okusom kebaba. Upotrebljava se kao osnova za izradu kebab sendviča, pizza, salata ili samostalnih jela u kombinaciji s različitim prilozima i slasnim umacima.
Lepinje

Lepinje

Svježe i pomno izabrane lepinje za kebab izvrsno se slažu sa svim ostalim sastojcima za kebab. Lepinje za kebab prema našem receptu proizvode lokalne pekarnice i brinu se za pouzdanu dnevnu dostavu.
Jufka – tortilje

Jufka – tortilje

Iz našega bogatog asortimana nudimo vam i jufka-tortilje provjerene kvalitete i odabranog okusa. U jufki možete poslužiti kebab i povrće, a sve zajedno još poboljšati našom ponudom umaka i preljeva.
Zamrznut umak za kebab (bijeli)

Zamrznut umak za kebab (bijeli)

Tajna bijelog umaka za kebab krije se u jedinstvenom receptu. Umak je svjež zamrznut te nakon odmrzavanja zadržava isti okus i svježinu. Izvrsno nadopunjuje sve vrste pečenog kebaba osiguravajući originalan okus i maksimalno zadovoljstvo kupaca.